Nyansatt

I løpet av et arbeidsliv vil du møte en rekke ulike utfordringer og endringer.Heidelberg Materials vil gi deg en god introduksjon som sikrer at du føler deg velkommen, og gir deg kompetansen og tryggheten til å håndtere utfordringene du møter i arbeidshverdagen hos oss. Ingen forventer at du som ny skal kunne alt i og om selskapet. Vi er opptatt av å være tilgjengelige for hverandre og å spille hverandre gode, og deler mer enn gjerne våre erfaringer med deg.

For å gjøre oppstarten enklere har vi utarbeidet et sett med grunnleggende informasjon for nyansatte. Som nyansatt vil du få en introduksjonsplan som tydeliggjør hva du kan forvente av opplæring, samt hvem du vil få møte i løpet av det første månedene hos oss. Du vil også få tilbud om å delta i en felles introduksjon til ulike fagområder hos oss sammen med andre nyansatte som starter omtrent samtidig med deg. I tillegg vil du få tildelt en fadder/mentor som kan bistå og støtte deg. For enkelte stillinger vil også hospitering i andre avdelinger inngå som ledd i introduksjonen..

Vårt mål er at introduksjonsperioden skal gi deg den aller beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere hos oss.