Lærling Blokkbilde

Oppstart av sement-fabrikkene har gått som planlagt

Norcem kan med glede informere om at begge fabrikkene nå er i drift.  

Fabrikkene i Kjøpsvik og Brevik har i den siste tiden begge vært nede, på grunn av ulike uforutsette hendelser. Norcem satte mål om å ha fabrikkene i full produksjon igjen i løpet av helgen, og målsettingen ble nådd på søndag kveld.
Fabrikksjef i Kjøpsvik, Trond Kaasa kunne melde allerede lørdag formiddag at fabrikken var godt i gang med å produsere klinker og sement.  Siste oppdatering på søndag kveld bekreftet at alt går som planlagt.  
I Brevik kunne Maintenance Manager Knut Erik Nielsen bekrefte at fabrikken ble startet opp igjen forsiktig sent fredag kveld.  Arbeidet pågikk gjennom helgen, og siste oppdatering på mandag morgen er at produksjonen er i gang og at alt går som normalt.  

Lettet og takknemlig

Norcems administrerende direktør John Sunde var veldig lettet for at oppstarten nå har gått etter planen.
-Vi har i den siste uken jobbet iherdig for å starte opp igjen fabrikkene. Hele Norcem-organisasjonen fra fabrikk- til salgsavdelingen har samarbeidet tett og utrettelig gjennom perioden, og jeg vil gjerne takke alle for ekstraordinære innsatsen som er blitt lagt ned.  
-I tillegg har vi hatt tett kontakt med kunder og forretningsforbindelser som vi også må takke for å ha lagt ned mye tid og fokus for å hjelpe oss gjennom perioden. Vi kommer nok til å ha noen utfordringer også fremover med tanke på leveransesituasjonen, og etter-effekten kommer trolig til å vedvare en stund, men nå ser situasjonen bedre ut enn før helgen.

Norcem vil holde kunder fortløpende oppdatert på leveringssituasjonen i deres lokale område.

John Sunde

Administrerende direktør

Heidelberg Materials Sement Norge AS Ormen Langes vei 14
7041 Trondheim
Norge

Ada Ruud Saltnes

Kommunikasjonssjef

Heidelberg Materials Norge AS Lilleakerveien 2A
0283 Oslo
Norge